Privatnost podataka vrlo nam je bitna, prikupljamo samo nužne,osnovne podatke koji su nam potrebni za ispunjenje naših obaveza. Zaštitu Vaših osobnih podataka shvaćamo ozbiljno, te se obvezujemo na zaštitu istih temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo voditelju obrade

VODITELJ OBRADE:

one by MarLu, obrt za proizvodnju i usluge

vl. Martina Luštein

Pribićka 3, 10 000 Zagreb

OIB 26510943150

e-mail:info@onebymarlu.com

mob: +385 95 5822 174

Vaši osobni podaci prenosit će se trećim stranama samo ukoliko je potrebno za pružanje naše usluge,npr.dostava ili ste nam za to dali suglasnost.Obavezujemo se da iste nećemo mijenjati, prodavati ili proslijeđivati s bilo kojom svrhom. Kako je u teoriji moguće da prijenos podataka putem interneta može imati sigurnosne propuste te nije moguće garantirati 100% sigurnost osobne podatke nam možete dostaviti putem telefonskog poziva.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO?

Kako bi mogli izvršiti naše obaveze te Vam pružiti što bolju uslugu prikupljamo sljedeće podatke:

kontaktne informacije(ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj)
informacije o narudžbi
podatke o plaćanju i/ili povijesti plaćanja
ukoliko ste zatražili R1 račun podatke o OIB-u
IP adresu
U KOJE SVRHE KORISTIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Vaše osobne podatke koristimo za upravljanje online kupnjom na našoj web stranici, obradu i plaćanje narudžbe, slanje obavijesti o isporuci i samu isporuku. Također ćemo ih koristiti u slučaju eventualnog povrata ili bilo kakvog problema vezanog uz proizvod ili isporuku.

Vaši se osobni podaci koriste i za potvrdu pravne dobi za kupovinu putem Interneta kao i potvrdu Vaše adrese s vanjskim partnerima, za izradu prodajnih računa/ponuda prema ispitaniku (fizička adresa za dostavu robe, adresu narudžbe i adresu dostave).

Koristiti ćemo Vaše osobne podatke za odgovaranje na Vaše upite, tehničku podršku, rješavanje eventualnih pritužbi ili problema sa narudžbom.

IP adresa će biti uključena u poruku e-pošte ukoliko zatražite ponovo resetiranje lozinke)registrirani kupci).

Isto tako koristiti ćemo ih kako bi osigurali da poštujete prava i obveze iz našeg odnosa sa svrhom sprečavanja gubitaka s naše strana ili pak sprečavanjem zloupotrebe naših usluga.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE?

Vaše podatke obrađujemo za ono vrijeme koje je potrebno da bi se izvršila usluga proizvoda, uključujući i potencijalne povrate, prigovore ili zahtjeve koji se odnose na kupnju proizvoda ili usluga. Nakon tog vremena biti će pohranjeni i zaštićeni tijekom razdoblja u kojem može doći do odgovornosti za njihovu obradu u skladu sa zakonski propisanim odredbama.

DIJELJENJE PODATAKA SA TREĆIM OSOBAMA

Vaše osobne podatke dijelimo sa našim pouzdanim partnerima u svrhu pružanja navedenih usluga(obrada plaćanja, isporuka naručenih proizvoda). Ovi su pružatelji usluga su zajedno sa pružateljem IT usluga(u slučaju što efikasnijeg rješavanja eventualnih tehničkih problema) obvezni na ispravan način zaštititi Vaše podatke i držati ih u tajnosti.

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA?

Ako imate račun na ovoj internet stranici možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

ne by MarLu, obrt za proizvodnju i usluge

Pribićka 3

10 000 Zagreb

Troškove povrata robe snosi kupac. Prodavatelj će Kupcu vratiti sredstva najkasnije u roku od 14 dana od primitka artikla.

U slučaju umanjenja vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja proizvodom Prodavatelj će se naplatiti iz iznosa primljene kupoprodajne cijene u omjeru umanjenja vrijednosti robe prema vlastitoj procjeni uzimajući u obzir objektivne kriterije svakog pojedinog slučaja.

Pravo na raskid ugovora o kupoprodaji nije dopušten u sljedećim slučajevima kada je:

ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena
predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora
predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču
predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe
predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave
predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima
potrošač posebno zahtijevao posjet trgovca radi obavljanja hitnih popravaka ili poslova održavanja, s time da ako prilikom takvog posjeta, uz one usluge koje je potrošač izrijekom zahtijevao, trgovac pruži i neke druge usluge, odnosno isporuči i neku drugu robu osim one koja je nužna za obavljanje hitnih popravaka ili poslova održavanja, potrošač ima pravo na jednostrani raskid ugovora u vezi s tim dodatnim uslugama ili robompredmet ugovora isporuka digitalnog sadržaja koji nije isporučen na tjelesnom mediju ako je ispunjenje ugovora započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će time izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora.
Kada je kupac pravna osoba na njega se ne primjenjuje odjeljak ovih Uvjeta kupovine pod nazivom „Pravo na jednostrani raskid ugovora“. Kod pravnih osoba se primjenjuje Zakon o obveznim odnosima i Zakon o elektroničkoj trgovini.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Zbog različitih rezolucija monitora na Vašim elektronskim uređajima može doći do razlike u sukladnosti boja koje vidite na monitoru i boja artikala za što one by MarLu ne odgovara.

One by MarLu ne snosi odgovornost u slučaju:

razlike u sukladnosti boja artikala na monitorima Vaših elektronskih uređaja i boja artikala u stvarnosti,čiji je uzrok razlišita rezolucija monitora
kašnjenja isporuke radi nepredviđenih uvjeta(npr. vremenske nepogode i sl.) bez krivnje one by MarLu ili ukoliko Kupac nije dostupan na kontaktima koje je naveo prilikom narudžbe pa ga iz tog razloga ne možemo obavijestiti o kašnjenju
neisporuke artikala radi navođenja neispravne podataka za isporuku
oštećenja pakiranja i/ili artikala nastalih prilikom dostave
oštećenja artikala zbog nepravilnog korištenja, npr. pranje artikala na neprikladnoj temperaturi, ostavljanja interaktivnih igračaka na dohvat kućnim ljubimcima bez nadzora
posljedica proizašlih iz nedostupnosti internetskih stranica uslijed tehničkih razloga
za moguće troškove nastale korištenjem računalne opreme i telekomunikacijskih sustava zbog korištenja naše internet stranice ili internet trgovine
bilo kakave štete nastale zbog prekida internetske veze za vrijeme korištenja naše internet stranice ili internet rgovine
neautoriziranog korištenja korisničkog imena i lozinke registriranog Kupca
bilo kakve štete nastale Kupcu u vezi sa zlouporabom korištenja naše internet stranice ili internet trgovine od strane trećih osoba
Korištenjem one by MarLu internet stranice i internet trgovine Kupac prihvaća sve rizike korištenja internet stranica te stranice koristi samo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Kupac se obavezuje koristiti našu internet stranicu i internet trgovinu na način sukladan sa zakonom. U ni jednom momentu se na internet stranici one by MarLu ne dozvoljava distribucija uznemirujućih sadržaja koji na bilo koji način potiču govor mržnje, pornografske sadržaje, sadržaje koji šire diskriminaciju te bilo koji oblik komunikacije kojem je cilj na bilo koji način povrijediti druge.

Sadržaje na stranici nije dozvoljeno mijenjati u bilo kojem smislu.

one by MarLu ima pravo na promjenu cijena svojih artikala bez prethodne najave. Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe.

One by MarLu ima pravo na mijenjanje, ograničavanje korištenja ili ukidanje www.onebymarlu.com stranice te ne odgovara za moguće posljedice mijenjanja,ograničavanja korištenja ili ukidanja.

One by MarLu ima pravo na mijenjanje uvjeta korištenja bez prethodne najave. Kupac je dužan prilikom svakog posjeta našoj internet stranici i/ili internet trgovini pročitati Uvjete korištenja koji su dostupni na stranici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se u trgovinu