one by MarLu

Individualnost, sloboda pokreta, neopterećenost i udobnost misli vodilje su nam za sve što radimo. Moderna žena za koju stvaramo jedinstvena je, nesputana, uvijek u pokretu. Kako bismo pratili njezine potrebe od jutra do večeri, odjevni predmet koji dizajniramo lako se uz pomoć modnih dodataka iz dnevnih pretvaraju u večernje kombinacije. Naši se pojedini komadi s lakoćom međusobno kombiniraju te na taj način kreirate svoj vlastiti stil.

Originalnost, bezvremenski komadi i funkcionalnost ono su čemu težimo. Uvijek drugačija i uvijek svoja, svaka je one by MarLu žena posebna i kreira svoj vlastiti trend. Mi smo tu da joj pružimo inspiraciju, a ona istovremeno inspirira nas!

Orijentirani smo prema slow fashion-u i kvaliteti. Naša je misija stvoriti bezvremenske komade koje ćete obožavati i nositi godinama.

All you need is  one!

 

ZERO WASTE INSPIRED

Kao što se brinemo o kvaliteti odjeće koju proizvodimo, brinemo se i o kvaliteti života pa samim time i o okolišu. Pri krojenju svakog odjevnog predmeta postoji višak tkanine koji inače završava u otpadu. Razmišljajući kako maksimalno smanjiti taj otpad, inspiraciju smo našli u zero waste (bez otpadaka) pokretu.

Zero waste je svjetski pokret koji promovira život bez stvaranja ikakvog otpada. Naglasak je na korištenju održivih materijala (staklo, drvo, metal) i izbjegavanju jednokratnih proizvoda (npr. plastične vrećice) ili onih manje kvalitetnih (npr. fast fashion odjeća). Cilj je da se smeće ne šalje na odlagališta otpada ili u spalionice te da ne završi u moru ili oceanu.

Inspirirani time, ostatke tkanina nakon krojenja koristimo za izradu i punjenje igračaka za kućne ljubimce. Recikliranje je bio sljedeći korak koji se odlično uklopio u ovu priču pa su neke od stvari koje radimo (torbe, njuškavci…) izrađene ili dorađene upotrebom recikliranih materijala.

one by MarLu proizvodi do Vas stižu u višekratnim, pamučnim vrećicama koje možete koristiti u razne svrhe.

Priroda nam je neiscrpna inspiracija i želimo učiniti sve što možemo da je očuvamo!

 

KUĆNI LJUBIMCI

Malo, lajavo klupko veselja koje me osvojilo na prvu, stoji iza ideje o dizajniranju i proizvodnji stvari za kućne ljubimce. Udomljavanje Žaže poklopilo se s ostvarenjem dugogodišnjeg sna o pokretanju vlastitog brenda. Od prve pseće kabanice,  preko prve igračke do prvog krevetića odlično smo se zabavile! Njezine su kabanice bile inspiracija za unisex kabanice za vlasnike pa sad modno usklađeni možete uživati u kišnim kapima.

Svaki je naš proizvod za kućne ljubimce pažljivo promišljen kako bi zadovoljio sve njihove potrebe, bilo da se odmaraju, trče ili se igraju. U svemu tome Žaža ima najteži zadatak – isprobati svaki novi model. Zamislite samo koliko je to jurcanja, igranja i izležavanja!

Osim što pazimo na funkcionalnost i kvalitetu, veliku pažnju pridajemo i dizajnu. U one by MarLu kabanicama neće ostati neprimjećeni, a među dizajnom i uzorcima naših kreveta, prostirki i jastuka lako ćete naći nešto što se uklapa u Vaš interijer.

Žaža je moja inspiracija, pokretač, vjerni suradnik i najbolja frendica. Naša je avantura tek počela i pripremamo Vam još puno zabavnih stvari. Sve naravno – approved by Žaža!

 

Not just for humans but for pets too!

PODACI O OBRTU

one by MarLu,obrt za proizvodnju i usluge
vl. Martina Luštein
Pribićka 3, 10 090 Zagreb
OIB 26510943150
MBO 98284398
IBAN HR1624020061140422338
Erste&Steiermarkische Bank d.d.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se u trgovinu