KAPUTI I JAKNE

Jakne i kaputi one by MarLu namijenjeni su ženama koje žele biti drugačije i uočene, ženama koje ne robuju klasičnim modelima ni trendovima.

Osmišljeni su tako da dobro pristaju uz svaki styling – dnevni ili večernji. Kombinirajte ih s omiljenim parom traperica ili ih nosite uz jednu od naših haljina. Za koji god se styling odlučili nećete proći neprimjećeno. Svi volimo ostaviti dobar prvi dojam.

Bezvremenski dizajn, istovremeno jednostavan i upečatljiv, osigurava nosivost u svakoj prilici i prati misiju našeg branda – all you need is one! Ormar više ne trebate zatrpavati većim brojem komada odjeće iste namjene.

 

Jakne i kaputi one by MarLu

Pri osmišljavanju svih naših modela, pa tako i jakni i kaputa, posebnu pažnju pridajemo udobnosti. Dizajn svakog pojedinog komada promišljen je tako da osigurava slobodu pokreta, a istovremeno izgleda atraktivno i uklapa se u svaki stil.

Dizajnom i izborom materijala one by MarLu jakne i kaputi prate slow fashion filozofiju koji se temelji na stilu i kvaliteti. Stvoreni su da ih volite godinama!

All you need is  one!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se u trgovinu