KABANICE I KAPUTIĆI

Kabanice za pse one by MarLu nastale su zahvaljujući mojoj najvećoj inspiraciji – Žaži.  A, Žaža (interni link na tekst o Žaži) nema ništa protiv kišnih šetnji! Postavilo se pitanje – mokar, blatan pas ili mokra, blatna kabanica? I tako smo krenule u avanturu dizajniranja kabanica za pse.

Not just for humans but for pets too!

Kabanice su dizajnirane tako da se vrlo jednostavno oblače i omogućavaju potpunu slobodu pokreta u laganoj šetnji ili jurnjavi šumom. Zatvaranje prilagodljivim, elastičnim trakama dodatno osigurava udobnost i nesputanost pokreta.

Izrađene su od vodonepropusnog materijala i vrlo se jednostavno održavaju. Dovoljno ih je prebrisati mokrom krpom i osušiti da spremno čekaju nove kišne zgode i nezgode.

Velika prednost kabanica za pse one by MarLu jest mogućnost pranja u perilici rublja. Nekad su ti naši četveronožni ljubimci toliko zaigrani da naprosto obožavaju gackati po blatu i namjerno skakutati po kaljuži. Ne brinite se, kabanicu ubacite u bubanj perilice, podesite opciju pranja i čistoća kabanice više nije Vaša briga!
Kabanice one by MarLu dostupne su u svim veličinama. I mali i veliki kućni ljubimci vole biti na suhom i toplom.
Kabanice više nisu rezervirane samo za kišne dane. U proljeće i ljeti za kišnoga vremena dovoljna je samo kabanica. Od jeseni do proljeća, kad nam hladne kiše i snijeg ispune dane, kabanice su, ne samo zaštita od kiše, nego i od hladnoće, ako se ispod kabanice nalazi potkaput. Tako kabanica postaje 2u1 odjevni predmet za pseu isto vrijeme kabanica i topli nepromočivi kaput.

(Pot)kaput Beo isto je tako jednostavan je za oblačenje, a zatvaranje elastičnim, podesivim trakama osigurava udobnost i nesputanost pokreta. Nosiv je i samostalno pa je odličan kućni ”ogrtač” za  zimogrozne ljubimce ili one koji se vole ušuškati.

Kabanice za pse i vlasnike – modno usklađeni dvojac

Bez brige, čupavi lajavci, nismo zaboravili na Vaše ljude! Kabanice (interni link na kabanice za ljude) za njih osmišljene su tako da pašu uz Vaš styling. Unisex model namijenjen je ženama i muškarcima pa ponosni vlasnici i vlasnice više nemaju izgovor za ostajanje kod kuće. Uskladite outfite i uživajte u kišnim kapima!
Not just for pets but for humans too! 😉

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se u trgovinu