IGRAČKE ZA KUĆNE LJUBIMCE

Igračke za kućne ljubimce one by MarLu nastale su vođene idejom zero waste pokreta. Nakon krojenja svakogo odjevnog predmeta postoje ostatci tkanine koji obično završe u smeću. A upravo to smo željeli izbjeći i našli smo odličan način za to! Ostatke tkanina koristimo za izradu(punjenje) igračaka za kućne ljubimce te naše igračke nisu samo zabavne već i pomažu u očuvanju okoliša. Volimo prirodu i želimo napraviti sve što možemo kako bi je sačuvali.

Not just for humans but for pets too!

Igračke za kućne ljubimce one by MarLu

Kako motivirati psa na igru? Lako! Dajte mu zanimljivu, šarenu i interaktivnu igračku kakvu izrađujemo u one by MarLu!

Kako svaki pas voli šnjofkati, u igračku njuškavac Boby skrijte omiljeni keks ili hranu. Skriveno blago koje nanjuši bit će mu najveća nagrada, a on će ispasti prava Sherlock Holmes njuška.

Vaš će kućni ljubimac igrajući se zadovoljiti dio svog lovačkog nagona, onoga što je dio njegove prirode. Uz mentalno stimulirajući učinak njuškavac Boby pomaže ljubimcima da:

  • sporije konzumiraju obroke što pomaže probavi
  • pružaju distrakciju u stresnim situacijama
  • pruža sate zabave

Not just for dogs but for cats too!

Boby nije drag samo psima, jako ga vole i mace.
I još nešto! Boby je originalna, unikatna i neponovljiva igračka. Nijedan primjerak nije identičan jer se izrađuje od ostataka tkanina i reciklirane tkanine poput npr. čvrstog i otpornog trapera i drugog materijala, sljedeći ideju zero waste filozofije.

Najljepše provedeno vrijeme = zajednička igra

Interaktivne igračke Mo, Mini i Melly za kućne ljubimce pravi su odabir. Pomažu im zadovoljiti njihov lovački nagon, jačaju odnos između vlasnika i pasa te Vam omogućuju da zajedničko vrijeme provedete vrijeme na najbolji mogući način-u igri.

Ako je Vaš pas toliko živahan da ne može bez duge šetnje ni po kišnom danu, nabacite one by MarLu kabanice, i Vi i on, i uživajte u gackanju po lokvicama, plešući pod kapima kiše slobodnih ruku jer Vam kišobran uz one by MarLu kabanice zaista ne treba više.

Not just for pets but for humans too! 😉

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se u trgovinu