HALJINE

one by MarLu haljine nikada ne prolaze nezapaženo na ulicama grada, u šetnjama uz obalu ili pak večernjim izlascima jer ih resi jednostavnost, nesputanost i podatni materijali.

Dizajn svakog modela pomno je promišljen kako bi pružio maksimalnu udobnost te omogućio beskrajnu slobodu pokreta. Bez obzira na što ćete ih nositi – štikle, tenisice, čizme – svaka haljina odlično se uklapa u Vaš stil.

Haljine one by MarLu nosive su tijekom cijeloga dana – od jutra do večeri.  Ne samo da su atraktivne, nego su i praktične! Većina modela izrađena je od materijala koji se gotovo uopće ne gužva pa su naše haljine idealne za sva Vaša putovanja. Čak i ako nastane poneki nabor, objesite ih na vješalicu i nabor će ubrzo nestati.

Razigrane, ženstvene, elegantne one by MarLu haljine mekih linija bezvremenski su komadi koje ćete obožavati!

 

Klasik svakog ormara – mala crna haljina

Bez male crne haljine Vaš ormar nije potpun. Modni stilisti i ikone stila smatraju to modnim grijehom. Malu crnu haljinu lansirala je Coco Chanel, ali i legendarnu rečenicu da je u svom ormaru mora imati baš svaka žena.

Željela je stvoriti haljinu pristupačne cijene ženama svih društvenih slojeva. Zamislila ju je kao nosivi komad odjeće na mnogo načina. I tako je 1926. nastala i predstavljena javnosti slavna mala crna haljina  – evergreen ženske mode – must have svake ženske garderobe, s kojim nikada, baš nikada, nećete pogriješiti. Već joj je tada Vogue prognozirao da će postati svojevrsna „uniforma“ dobrog stila za žene svih ukusa, dobi i veličina. I danas ima kultni status.

Jednostavna, nenametljiva, a opet primjetna gdje god se pojavili. Idealna za poslovne sastanke, domjenke, svadbe i večernje izlaske.

Naša mala crna haljina je klasik iskrojen na moderan način.

All you need is  one!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVratite se u trgovinu